Geschiedenis

Familiebedrijf
In het najaar van 2010 is onze IJssalon in Naarden-Vesting gestart. De basis is gelegd vanuit de brood en banketbakkerij van familie de Bruijn die al sinds 1930 vanuit diverse generaties in Naarden bekend is. Belangrijkste pijler vanuit deze generaties is om nooit concessies te doen omtrent smaak. Vanuit de banketbakkersopleiding is de nodige kennis opgedaan voor het maken van lekker ijs.

Onze specialiteit
Het doel is om Naarden bekend te maken met een ijssalon op een mooie locatie zodat iedereen kan genieten van kwalitatief ijs. Met veel enthousiasme is zoon Jeff de Bruijn samen met de kennis vanuit de bakkersfamilie druk in de weer om alle ijsliefhebbers in ’t Gooi kennis te laten maken met onze specialiteit: kwaliteit ijs zonder smaak- en houdbaarheidstoevoegingen!

geschiedenis02

Bereidingswijze
Ons ijs wordt gemaakt vanuit een oud familierecept. Daarnaast hebben wij ons familierecept, vanuit opgedane kennis uit een Italiaans netwerk, nog meer geoptimaliseerd om zo de beste smaakbeleving te geven aan onze klanten. Ons ambachtelijk ijs wordt gemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten. 

Pure smaak
Voor de bereiding van ons ijs wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Hierdoor blijft het ijs van IJshuys de Ster zijn pure smaak behouden.